fredag 22 april 2011

Utan väska.....

shit vad skrämmande;)...

Vi (Ulf, Maria, Helena och jag) var iväg för att ta oss en promenad och för att få se Marias favoritbadplats! så otroligt vacker natur. Men eftersom vi skulle gå och det var mycket klippor där så lät vi kameran vara hemma. Iphonen var med men .... har inte riktigt lärt mig hur jag ska få bilderna från den till datorn..... men det kommer bilder ....senare! I alafall.... så hade jag ingen handväska med mig heller.... Vi skulle ju bara...
Nu blev det så att jag åkte på en körkonsert i en kyrka i en stad som heter Oliena och Helena åkte till Posada. Så ja... Det var bara att hänga på... I jeans och tröja utan handväska kom jag dit!
Jaja... det funkade, men man känner sig lixsom lite naken...att vara iväg utan nått är jag inte van vid.

Vad härligt det är med sådana där körhappenings de har! Francesco, Torpé körens körledare leder en kör till, de var med och sjöng och två andra körer. Fullt med folk och en härlig stämning en söndagskväll ca kl 23.00! Sen åkte vi till en övningslokal och där var det uppdukat av med massor av mat och kakor och vin förstås:)

det gick sådär för Lisa Öhgren.... En plasttalrik med massor av mat i ena handen och ett glas vin i andra...det hade kunnat funka... Men nu skulle jag ju hälsa och prata samtidigt oxå.... Så när jag skulle hälsa (puss puss på kind hälsning) så lixsom halkar tallriken så fint ur min hand och hamnar så fint upp och ner i Francos knä.... Ja jisses.... Tack underbara Franco för att du räddade det du kunde och för att du är en så härlig person med underbar humor!

Jag hade en fantastisk kväll! Helena och jag hade mycket att prata och skratta åt när vi skulle sova! Vaknade med en blank dag i almanackan, lät den fyllas av vacker natur och fantastiska människor och Musik! Livet blir inte mycket bättre!

1 kommentar: