måndag 23 april 2012

Igen...

Helgen rubbade mitt bloggande....
Helgen som gick var en mycket bra helg! Nu är vi i det stora hela i hamn med barnens rum! Så skönt!!

Aron skulle ju inte flytta in i sitt rum än...... Men det har han gjort! Å han älskar det!! Fullkomligt älskar det!


Här sitter han i sin säng med sin snygga hatt och med en teckning som han fått av Rebecka!


Aron är ju inte ensam i sin säng direkt! Här sover han middag. Han har fullkoll på alla djuren... Så mysigt att lyssna på honom när han pratar med dem..... Den stora hunden heter Tass, jag fick höra när han berättade sina känslor för detta gossedjur! Med sådant ordförråd kommer han gå långt:)





Aron har trollat!! Han sa hocus pocus och viftade lite framför micron.... Då började det poppa i den..... Fundersam men lycklig konstaterade han att förvandlat en tunn pappåse till en stor påse full med popcorn:)
Vi köper inte så ofta micropop här.....färdigpoppat eller spispoppat är bäst:)


Lyckliga över att ha lördagsmys:)



Aron plockar och placerar!! Här är en bilpark!

I lördags var vi på kalas hos kusin Josef som fyllde 7 år!
I lördags fick jag även ett meddelande som gjorde att jag gick omkring med ett leende hela dagen.... Gör det fortfarande faktiskt:)

I söndags fick vi besök av Erik (Rebecka pojkvän) och hans familj! Det var mysigt! Vi planerade kalas för Erik och Rebecka.... Ja vi är toksena.... Erik fyllde i december och Rebecka i januari.... Men det har ju varit påsk och sånt....


En bra helg full med umgänge, städ, plock, regn, rödvin och ett härligt familjeliv!


Det är underbart att få umgås med våra barn!!


Nu är det en ny vecka! Måndagen är snart över. Hoppas att min förkylning försvinner denna vecka.... Helst ska den vara borta tills imorgon! Ska sjunga på begravning kl. 12.00! Så därför vore det bra om jag var ok imorgon!!

1 kommentar:

  1. Ja kära nån... Nu ligger vi lika illa till somn förra året... Vi har kvar att fira Beckan, dig och så påskpresenterna...

    Ooopsy!

    SvaraRadera