onsdag 30 november 2011

Bebislunch, Pianokonsert och galapremiär!

Ja... videoklippet här ovan ska vara lite längre ner... men det går tydligen inte att flytta...eller att ta bort.... Bara att kopiera.... Ja ja... nikan ju spela det när ni kommer fram till klippet nästa gång;)
Här börjar inlägget:


Ja en Tisdag i slutet av november i Tidaholm kan vara helt ok;)
Vi firade att 3 av våra kollegor fått barn under året! Det gjorde vi med gemensam lunch! Tack Marie och Linnea för god lunch!


 Finna Ellinor och Fina Sanna!

 Snart är hon tillbaka och jobbar!! Moa här med Lea och man kan även skymta Victor!


 Under eftermiddagen var det läxläsning med min Prinsessa och mys och bus med de båda( Aron och Rebecka) Tvättstugan fick sig ett besök oxå! alltid lika kul....
Rebecka gick iväg för att spela fiol! Vi här hemma fixade till oss. Med lite glitter i öronen och klack på skorna gjorde vi oss redo för konsert och Galaprmiär!

Rebecka la fiolen i fodralet och gjorde sig redo för att möta flygeln istället! Hennes första konsert vid pianot! spännande! Det gick bra! Det var klarinett, slagverk och pianoelever som höll konsert! Tusen tack alla musikanter! Ett varmt Tack till Kulturskolan Smedjan för allt ni gör för våra musikanter. Tack för inspiration och musikglädje! Bra förebilder!!



Till Konserten följde Morfar, Christina och Andreas med. De tog hand om våra juveler efter konserten. Andreas och Christina var sedan barnvakter, då jag och Petter tog oss till Saga Biografen! Nu var det dags för Galapremiär för filmen -Tysta leken.
Röda mattan var ut rullad och Champagnen i glasen och Skådespelare på plats!


 Här ser ni några av skådespelarna, Mria Lundqvist, Malin Arvidsson och Johan Fagerudd. Görel Crona har skrivit Manus och regisserat! Filmen var bra! Se den! Det är ju alltid roligt att se vyer från Tidaholm.... det är fint här! Filmen har premiär på Fredag!!

 Per Oscarsson avled i vintras.... så det här blev hans sista film!  Jag gillade filmen! Den har ett djup! Den har ett budskap! Se den!

Här har ni mig, Emmelie och Johan!


Summerar dagen...... den har varit bra! Helt klart bra..... typ gör bra!!

1 kommentar:

  1. Åh, hade också velat gå på premiär. Fick biljetter men hade hela kvällen bokad med utvecklingssamtal... :-(

    SvaraRadera