söndag 11 december 2011

Började i alla fall bra..

Lugn morgon! Aron sov hyfsat länge! Skönt!

Jag ägnade hela förmiddagen med att slå in paket!! I början var det mysigt.... Men sen...tröttnade jag lite... Jisses vad paket det blir!!!


Sen var det dags.... Fotoalmanackor skulle tillverkas... Tålamods prövande


Lämnade denna sida för en stund..... Grrr....

Plocka lite här hemma...


Kul, kul Aron!!!!! Pussel, pussel och fler pussel! Hela köksgolvet fullt med pusselbitar..... Mer än vad en lagom förbannad Lisa klarar av en söndag faktiskt!!! Nu är de sorterade och pusslade... Bara 3 bitar som saknas;)!!!

Då fick smartphoto en ny chans...


Men det sket sig!!!!

Lite mat och mys med familjen fick ta vid! Det tredje ljuset tändes, och lugnet la sig!

Aron har hjälpt Petter lite med veden idag


Rebecka har jag knappt sett i helgen... Stor tjej! I Fredags var vi och handlade julklappar, mor o far tog hand om barnen. I lördags åkte Rebecka hemifrån kl7.20, efter luciamorgon var hon på gympan, hon kom hem, tig följe med oss till stan, sedan gick hon vidare till en kompis. Hämtade henne 15.00 för att köra henne till mor o far. De gjorde godis! Hon kom hem 18.20 packade väska åkte tillbaka till sin kompis för att sova där! Kom hem strax efter 14.00 idag! Sen har hon varit hos mor o fat en stund i eftermiddag!


Foto; Sara Ahlin

Ja... Ganska lugn och harmonisk nu;)! Bilder laddas sjukt långsamt ner på datorn... Jag ska gå och duscha nu. Imorgon ny vecka med mycket på schemat:)!

1 kommentar:

  1. Vilken underbar bild på en söt tjej! Svartvitt med röd detalj, tjusigt!

    SvaraRadera